Dát kan Lencioni2Change voor u veranderen

Vraagt u zich af waarom de salesresultaten van uw bedrijf niet matchen met de verwachtingen? Waarom er intern geen draagkracht is voor de uitvoering van het commercieel beleid? Lencioni2Change analyseert en herdefinieert uw salesbeleid, -proces en -operatie. Daarnaast verzorgt Lencioni2Change maatwerk salestrainingen en inspiratiesessies over sales. Ook ligt de specialisatie bij interim-salesopdrachten.

Voeten in de klei
Verwacht van Lencioni2Change geen protocoltrainingen, geen standaardpakketten. Samen met u kijkt Lencioni2Change waar uw salesteam behoefte aan heeft, wat de toegevoegde waarde is van de inzet en hoe u en uw salesteam zo snel mogelijk zelfstandig zonder Lencioni2Change succesvol verder kunnen.

Lencioni2Change levert puur maatwerk en staat het liefst met de voeten in de klei. Met andere woorden: Lencioni2Change maakt graag tijdelijk onderdeel uit van uw salesteam. Want alleen zo krijgt het salesbeleid écht draagkracht. En maakt deze toepassing het mogelijk dat elke individuele medewerker onderdeel is van de succesvolle resultaten en daar trots op kan zijn.

Claudia Lencioni